FORSIDE
×
OM JÆGERSPRIS SLOT Museum Særudstilling Herregårdenes Dag Skolemateriale Koncerter og Andre Arrangementer Oplev museet Park Mindelunden Guidebog til Mindelunden Café Danner Slottets historie Restaureringsprojekt Tårnuret
OM BØRNEHJEMMET DANNERS BØRN
OM SKOVEN De tusindårige ege Vandreture Brændesalg Ridetegn Jagtudlejning Arrangementer i skoven
OM STIFTELSEN Fundats, Uddelingspolitik og Beretning Bestyrelse og direktion Persondata Naturbørnehave - Fasangården Dannerkollegiet Dannerboliger Støtte til Syriske Flygtningebørn BOAS Jægerspris Samarbejdspartnere Boligudlejning Forpagtning Stiftelsen på skrift "Jægersprisere" Kontakt Stillingsopslag
OM LEGATER Fonden Mindefonden

BOAS Jægerspris

BOAS Jægerspris er et helt nyt døgntilbud til unge med Autisme. 

 

BOAS Jæerspris er et godkendt døgn- og botilbud med 14 pladser efter Servicelovens §§66, 107 og 108.

Målgruppen er normaltbegavede unge mellem 16 - 40 år med Autisme. Målet er,  at den unge gennem individuelt tilrettelagt støtte, finder balance i livet, og dermed kan arbejde hen mod en tilværelse med størst mulig grad af selvstændighed, selvværd og livskvalitet.

 

BOAS Jægerspris er et botilbud, der vinder på rolige, naturrige omgivelser, som gør, at unge med sanseforstyrrelser får plads til at arbejde nænsomt og uforstyrret med sig selv.


BOAS Jægerspris tæller 14 lyse og hyggelige boliger med eget bad. Derudover er der et stort fælleskøkken, hvor meget af det sociale fællesskab kommer til at foregå. 

 

BOAS Jægerspris er nabo til Jægerspris Slot, og det var her, at Grevinde Danner i sin tid stillede sig i spidsen for at hjælpe de mest udsatte grupper i samfundet. Dén vision er vi stolte af at videreføre.
Jægerspris Slot set fra nordHer er link til yderligere oplysninger.Kontaktoplysninger:


Afdelingsleder Christina Hartmeyer

tlf. 60 40 48 42, mail: ch@suf.dkKongeegen vokser i skovene der grænser op til BOAS Jægerspris.

Måske er den spiret fra et agern i år 0.Grevinde danner i sin brudekjole.