FORSIDE
×
OM JÆGERSPRIS SLOT Museum Særudstilling Herregårdenes Dag Skolemateriale Koncerter og Andre Arrangementer Oplev museet Park Mindelunden Guidebog til Mindelunden Café Danner Slottets historie Restaureringsprojekt Tårnuret
OM BØRNEHJEMMET DANNERS BØRN
OM SKOVEN De tusindårige ege Vandreture Brændesalg Ridetegn Jagtudlejning Arrangementer i skoven
OM STIFTELSEN Fundats, Uddelingspolitik og Beretning Bestyrelse og direktion Persondata Naturbørnehave - Fasangården Dannerkollegiet Dannerboliger Støtte til Syriske Flygtningebørn BOAS Jægerspris Samarbejdspartnere Boligudlejning Forpagtning Stiftelsen på skrift "Jægersprisere" Kontakt Stillingsopslag
OM LEGATER Fonden Mindefonden

NATURBØRNEHAVE på FASANGÅRDEN


Med den allerbedste beliggenhed i skoven og ved fjorden, og med slottet i baghaven, danner Fasangården den perfekte ramme om et godt liv i børnehøjde.


Initiativtagerne bag oprettelsen af naturbørnehaven var lokale borgere. Ideen var at skabe et godt liv for børn, unge og deres familier.

Målet for naturbørnehaven har fra starten været, at den skal være et lille sted med plads til forskelligheder, en oase med tid til ro, fordybelse og leg. Et liv hvor stress, jag og mobiltelefoner er erstattet af lyden af fuglekvidder, duften af en fugtig forårsmorgen og lugten fra hønsegården, som skal muges ud. I den omkringliggende skov opleves årstidernes skiften.


Hverdagen og aktiviteterne bliver bygget op om naturens og døgnets rytmer, hvor der bl.a.er et lille dyrehold og en have, som giver børnene en meningsfuld måde at være sammen på. Overbevisningen er, at børn og natur hører sammen. Leg,fantasi, læring og udforskning af livets mysterier udfolder sig bedst i nærkontakt med jord, ild, luft og vand.


For yderligere oplysninger kontakt:

fasan@fasangaardensborn.dk, tlf. 51 44 82 19.


Tryk her for link til Naturbørnhaven.