FORSIDE
×
OM JÆGERSPRIS SLOT Museum Særudstilling Herregårdenes Dag Skolemateriale Koncerter og Andre Arrangementer Oplev museet Park Mindelunden Guidebog til Mindelunden Café Danner Slottets historie Restaureringsprojekt Tårnuret
OM BØRNEHJEMMET DANNERS BØRN
OM SKOVEN De tusindårige ege Vandreture Brændesalg Ridetegn Jagtudlejning Arrangementer i skoven
OM STIFTELSEN Fundats, Uddelingspolitik og Beretning Bestyrelse og direktion Persondata Naturbørnehave - Fasangården Dannerkollegiet Dannerboliger Støtte til Syriske Flygtningebørn BOAS Jægerspris Samarbejdspartnere Boligudlejning Forpagtning Stiftelsen på skrift "Jægersprisere" Kontakt Stillingsopslag
OM LEGATER Fonden Mindefonden

Den forsømte barndom – et børnehjemsbarn fortæller

Jan Vogel blev fravalgt som spæd. 10 dage gammel blev han anbragt på spædbørnsafdelingen ved Jægerspris Slot.

I foråret udkom Jan Vogels bog “Fra svigt mod anerkendelse: Den forsømte barndom”. Coronaen overskyggede boglanceringen, men Vogels personlige beretning er et relevant indlæg i historien om anbringelsen af børn i Danmark. I bogen fortæller han om sin opvækst på Stiftelsens børnehjem - først på spædbørnsafdelingen og derefter på afdelingen "Skovlyst" i årene 1952-1969.

Mød forfatteren i børnehjemsmuseet på Jægerspris Slot

fredag d. 1. oktober kl. 14.30

til en samtale om, hvordan det er at starte livet på et børnehjem, om følelsen af identitetstab og om, hvordan “den forsømte barndom” har formet hans liv.

Museet er åbent kl. 11-16.

Voksne 70 kr. Børn 25 kr.

Jan Vogels bog “Fra svigt mod anerkendelse: Den forsømte barndom”, Forlaget mellemgaard 2021, kan købes i museets butik

.

Café Danner ligger i slotsgården og er åben kl. 11-16


Den forsømte barndom - et børnehjemsbarn fortæller.  


Mød forfatteren Jan Vogel, der har skrevet bogen "Fra svigt mod anerkendelse: Den forsømte Barndom". Fredag d. 1. oktober kl. 14.30 i børnehjemsudstllingen i museet på Jægerspris slot.

Billetpris: voksne 70 kr. og børn 25 kr.


Billetter giver samtidig adgang til at se årets særudstilling om Frederik 7.s. skotske rejse og den permanente udstilling. 

Jan Vogel