FORSIDE
×
OM JÆGERSPRIS SLOT Museum Særudstilling Skolemateriale Køb billetter Oplev museet Park Mindelunden Guidebog til Mindelunden Café Danner Slottets historie Restaureringsprojekt Louisenlund på Bornholm Tårnuret
OM BØRNEHJEMMET DANNERS BØRN
OM SKOVEN De tusindårige ege Vandreture Brændesalg Ridetegn Jagtudlejning og jagtdage i Færgelunden Arrangementer i skoven
OM STIFTELSEN Fundats, Uddelingspolitik og Beretning Bestyrelse og direktion - Anbefalinger for god fondsledelse Persondata Naturbørnehave - Fasangården Dannerkollegiet Dannerboliger Hjælp til skolegang for afghanske børn Støtte til børn i Ukraine Støtte til Syriske Flygtningebørn BOAS Jægerspris Samarbejdspartnere Boligudlejning Forpagtning Stiftelsen på skrift "Jægersprisere" Kontakt Stillingsopslag
OM LEGATER Fonden Mindefonden

Privatlivspolitik

Når man bruger www.kongfrederik.dk bliver data registreret i forskellige systemer. Nedenfor kan du se hvilke data, der registreres og hvad de bruges til.

Al registreret information er til intern brug og Kong Frederik den Syvendes Stiftelse overdrager ikke denne til andre, med mindre loven kræver det.

Ved køb af varer
Når du bestiller varer i netbutikken eller udfylder en kontakformular registrerer vi dit navn, adresse og telefonnummer. Vi skal bruge denne information til at behandle henvendelsen.

Vi registrerer endvidere din e-mail adresse, til brug for kommunikation i forbindelse med henvendelsen. Du vil ikke modtage reklamer og lignende.


Statistik
Når du besøger www.kongfrederik.dk registreres nogle yderligere oplysninger til statistikformål. Det drejer sig om oplysninger som hvilke sider, der besøges, hvilken web-browser der bruges, IP-nummer mm. Disse data bruges til statistikformål.